U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding (niet later dan 14 dagen na ontvangst van het pakket)  nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Dit geldt alleen voor nieuwe onbeschadigde en ongebruikte producten

U kunt alleen daadwerkelijk gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen veertien dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

MSS Style zal het bedrag, mits de gehele order retour komt (de kosten van de producten + de verzendkosten vanuit de leverancier) binnen 14 dagen, na ontvangst van de geretourneerde product(en) aan u crediteren. 
U dient gebruik te maken van het herroepingsformulier

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 1. MSS Style accepteert bij deze procedure geen reeds gebruikte en beschadigde producten, ook niet een beschadigde verpakking waardoor het product niet meer als nieuw is aan te bieden:er vindt slechts gedeeltelijke terugbetaling plaats of in sommige gevallen helemaal geen terugbetaling.
 2. Indien bij retouraankomst blijkt dat het product inclusief de verpakking opnieuw als nieuw kan worden aangeboden, zal de aankoopsom (inclusief de oorspronkelijke, maar exclusief de retourverzendkosten) worden terugbetaald naar het bankrekeningnummer dat u vermeldt hebt in het herroepingsformulier. Indien u bij de bestelling gekozen heeft voor betaling via Klarna of een andere vorm van achteraf of later betalen zal het oorspronkelijke factuurbedrag worden teruggebracht naar de verzendkosten.

De koper is verplicht de retourzending op een veilige manier en op correcte wijze terug te sturen.

Indien het product diefstalgevoelig lijkt of een grote waarde vertegenwoordigt, zal de retourverzender het risico van diefstal of vermissing zelf moeten dekken via een adequate verzendverzekering.

WANNEER BETAALT MSS Style GEEN AANKOOPBEDRAG TERUG?
(situaties die niet in aanmerking komen voor retour)

 1. Wanneer het product wordt geretourneerd zonder de verpakking, met een beschadigde verpakking, of met transportlabels die de verpakking onbruikbaar maken;
 2. Wanneer het product geretourneerd wordt met ontbrekende delen of accessoires;
 3. Wanneer een product duidelijke gebruikssporen vertoont;
 4. Verzegelde producten waarvan de consument de zegel heeft verbroken; 
 5. Ook komen niet in aanmerking voor retour:
  hygiënische producten, audio- en video-opnamen- en computerapparatuur, navigatieproducten en alle data houdende producten met een verbroken verzegeling, alsmede digitale producten zoals ebooks en games.
 6. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 7. Een alle overige uitsluitingen die in de Algemene Voorwaarden onder: "Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht" genoemd zijn.
Erg belangrijk:
Er worden geen terugbetalingen gedaan voor aan MSS Style geretourneerde producten als blijkt dat de 14 dagen herroepingstijd (lees: bedenktijd) is overschreden. Ze worden opgeslagen in ons magazijn en u ontvangt een melding. U moet 7 dagen na ontvangst van deze melding bevestigen dat u wilt dat de producten teruggezonden worden naar uw adres, nadat u voor de verzendkosten heeft betaald. Indien we geen bevestiging of betaling ontvangen binnen 7 dagen, zullen de producten worden vernietigd in een containerpark en zal MSS Style geen enkele aanspraak op de producten aanvaarden onder welke omstandigheden dan ook.

TERUGZENDEN VAN PAKKETTEN
Indien het product minder dan 2kg weegt, dient u in een e-mailbericht de volgende 3 documenten naar retourneren@mss-style.com te sturen:
 1. een kopie van de bestelbevestiging of factuur.
 2. een kopie van de pakbon (dat is de lijst waarop de verzendafdeling afvinkt wat er moet worden verzonden).
 3. het volledig ingevulde herroepingsformulier, dat u hier kan downloaden.
Voeg altijd bovenstaande documenten in het retourpakket. 

Het retouradres in Nederland voor pakketten t/m 2kg is:
Deze wordt na u verzonden, nadat de aanvraag van het retourneren bevestigd is.

Het retouradres voor pakketten boven 2kg
Als het pakket zwaarder is dan 2kg of niet beantwoordt aan de afmetingen die gesteld worden door PostNL, zal MSS Style afhankelijk van het soort product de consument verzoeken de verzending te richten aan (In overleg kunnen bepaalde produkten zwaarder dan 2kg toch naar het retouradres in Nederland worden verzonden):

 

 • MSS Style - España
  C/ Creu del Sud no 1
  03581
  ALBIR (prov. Alicante)
  Spanje
Bovenstaande retouradressen gelden dus NIET voor beschadigde en/of defecte en/of reeds gebruikte producten).

UITZONDERING VERZEGELDE PRODUCTEN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten vanuit de leverancier gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen vanaf 6,95 per pakket  (afhankelijk van afmetingen en gewicht van het pakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourneren@mss-style.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.