Levertijd

MSS Style levert producten aan Nederland en België. De levering van uw product(en) is afhankelijk van de gekozen transporteur. Onze logistieke afdeling werkt 24 uur per dag van maandag t/m vrijdag, feestdagen en weekend uitgezonderd.

**** Door de COVID-19 gebeurtenis in Europa kan de levertijd langer duren dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak ****

De verzendtijd (verwerkingstermijn van de product(en)) is max. 3 werkdagen (mits alle artikelen op voorraad), transporttijd ligt tussen de 3 en 6 werkdagen. De totale (af)levertijd (verzendtijd + transporttijd) ligt derhalve tussen de 4 en 9 werkdagen. (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Alle transporten zijn verzekerd.

Het kan mogelijk voorkomen dat er vertraging is bij het leveren van uw product(en). (Vooral tijdens feestdagen, zoals: Kerstmis, Black Friday en Pasen en op dit moment tijdens de COVID-19 uitbreek)

Onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier naar u verzonden. Onze producten zijn hierdoor betaalbaar en concurrerend. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Stuur ons pas een e-mail wanneer uw bestelling na de aangegeven levertijd nog niet ontvangen is (vergeet niet uw bestelnummer te vermelden).

Verzendkosten

Een goede service blijkt uit concurrerende verzendkosten, vanaf €4.75 met GLS in Nederland en België, mits anders vermeld. De overige kosten van het inpakken nemen wij voor onze rekening. De vermelde (verkoop)prijzen zijn exclusief verzendkosten.